Prefab houten dakopbouw

  • Prefab bouw op maat
  • Kleine en grote projecten
  • Flexibel vakmanschap

 

YMbouw is dé specialist als je een prefab houten dakopbouw wilt laten plaatsen. Ons bedrijf heeft de kennis en vakmanschap in huis om verschillende bouwwerken te realiseren voor particulier en bedrijfsmatig gebruik. Een houten dakopbouw is dé oplossing als u een tekort heeft aan woonruimte. Ontdek alle voordelen.


13
15

Een prefab houten dakopbouw als oplossing voor een tekort aan woonruimte

Het laten realiseren van een prefab houten dakopbouw brengt vele voordelen met zich mee. Een dakaanbouw zorgt niet alleen voor meer woonruimte, maar is vaak vele malen nauwkeuriger dan fabrieksmatig werk. De houten constructie wordt in onze werkplaats gemaakt, zo staan de materialen tijdens de bouw niet in weer en wind. Door de onderdelen van tevoren te maken kunnen wij de dakopbouw binnen één dag plaatsen. Ben je op zoek naar een andere oplossing om ruimte te creëren? Wij kunnen ook een prefab aanbouw realiseren.


Vraag vandaag nog een offerte aan

Heb je interesse in het laten plaatsen van een houten prefab dakopbouw? Vraag dan vandaag nog een offerte aan en maak kennis met alle mogelijkheden van ons bedrijf uit Wateringen. Voor vragen of meer informatie over onze werkwijze als prefab-specialist kun je contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar info@YMbouw.nl of bel naar +31 (0)6 30 419 000.

dakwerk

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.