Contact

Altijd bereikbaar

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Een bouwproject begint altijd met een goed gesprek en kopje koffie. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven advies op maat. Neem contact met ons op via email, telefoon of vul het formulier in. Geef beknopt uw wensen aan en zo mogelijk een foto van de situatie. Wij gaan direct met uw aanvraag aan de slag.

Email: info@ymbouw.nl

Telefoonnummer: +31 (0)6 30 419 000

  Foto of bestand uploaden in png, jpg of pdf (max 10mb)

  We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur op +31 (0)6 30 419 000. Dit is ons mobiele nummer omdat we niet altijd op kantoor bereikbaar zijn. Daarnaast zijn we bereikbaar op ons e-mail: info@YMbouw.nl

  maatwerk2
  Prefab Maatwerk

  In onze werkplaats worden alle projecten op maat gemaakt.

  advies
  Advies en begeleiding

  Ieder huis is anders en benodigd andere afmetingen. Ons advies is op maat en begeleiding resultaatgericht.

  afwerking
  Afwerking

  De keuze voor hoogwaardige materialen zijn vanzelfsprekend maar ook een vereiste.

  Onze werkplaats

  In onze nieuwe, ruime werkplaats worden alle projecten vervaardigd. Na het inmeten op locatie gaan we aan de slag met het bepalen van de materialen en intekenen van de werktekeningen.

  De materialen worden op maat gemaakt waarna de constructie kan beginnen de wanden. Alle wanden worden zover mogelijk afgewerkt. Onze werkplaats is zo ingericht dat we alles klaar kunnen zetten.
  Hierna kunnen de materialen kant en klaar op transport naar de locatie.

  Wilt u meer weten over onze werkwijze of de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij staan voor voor uw grote en kleine bouwprojecten. Wij helpen u graag verder.