YMbouw

Passie voor ambacht

Voor Prefab dakopbouw, prefab gevels en prefab units en meer kun je bij dé prefab-aannemer terecht in de regio Zuid-Holland. Wij beschikken over een team van vaste en flexibele vakmensen. Samen vormen wij een allround bouwbedrijf en denken wij graag met u mee.

Onze focus ligt bij ons op het bouwen in prefab vorm een extra woonlaag op uw bestaande woning is al te realiseren in 1 week waardoor u extra ruimte krijgt geheel naar eigen inzicht in te delen. Wij leveren de dakopbouw af zoals u dat wilt. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

detail2_prefabaannemer
detail1_prefabaannemer

Kennis en ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring  in de bouw en aannemerij hebben wij de afgelopen 5 jaar de de focus gelegd op het prefab bouwen. Wij zijn daardoor instaat om maatwerk te leveren in prefab vorm door de kennis en ervaring in de bestaande bouw. Het ontwerpen, produceren en plaatsen van dakopbouwen, prefab woonhuis en prefab units/ buitenverblijf is mogelijk.

Door onze kennis en kunde kunnen wij op maat een dakopbouw realiseren. Mogelijkheden als een dakterras, openslaande deuren, dakkapel of andere wensen zijn bij ons bekend terrein. Wij houden rekening met het stadsgezicht en kijken naar de reeds gerealiseerde dakopbouwen.

Alle projecten worden op maat in onze eigen werkplaats gerealiseerd.

Prefab-aanbouw of bijgebouw laten realiseren

Een aanbouw of bijgebouw in prefab vorm laten realiseren, laat je over aan de specialisten van YMbouw uit Wateringen. Als specialist hebben wij alle kennis in huis om een prefab-aanbouw of bijgebouw op maat te realiseren in Den Haag en andere delen van Zuid-Holland. Wil je een groter huis? Dan is verhuizen niet per se nodig! Je kan er namelijk voor kiezen om je huis te vergroten door een prefab-aanbouw of bijgebouw te realiseren. Ontdek hoe ons bedrijf nabij Den Haag, Zuid-Holland een prefab-aanbouw of bijgebouw naar wens voor jou kan realiseren.

Ons team

YMbouw een prefab-aannemer gevestigd in Wateringen.
Ons team bestaat uit ervaren all-round specialisten met een passie voor ambacht. We zijn trots op onze projecten en gaan creatieve uitdaging niet uit de weg.

Advies over vergunningen

 

Wensen op maat

 

Hoogwaardige kwaliteit


Vacature

Ben je op zoek naar een uitdagende en veelzijdige carrière in de prefab bouw? Bij YMbouw krijgen de juiste kandidaten uitstekende kansen. We bieden een goed salarispakket en de mogelijkheid om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Werken bij YMbouw is de kans om jezelf te bewijzen in een solide bouwbedrijf met een uitstekende reputatie.

Wij zijn op zoek naar een allround zzp