YMbouw

Passie voor ambacht

Voor timmerwerk, renovatie, onderhoud en meer kun je bij dé prefab-aannemer terecht. Wij beschikken over een team van vaste en flexibele vakmensen. Samen vormen wij een allround timmer-, renovatie- en onderhoudsbedrijf

Wij bouwen een extra dakopbouw op uw bestaande woning waardoor u extra ruimte krijgt geheel naar eigen inzicht in te delen. Wij leveren de dakopbouw af zoals u dat wilt. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

kennis

Kennis en ervaring

Wij zijn een prefabspecialist in het ontwerpen, produceren en plaatsen van dakopbouwen, tuinhuizen en luxe tuinoverkappingen.
Met name in de oude binnensteden is een dakopbouw de manier om een volledige etage op een bestaande woning te plaatsen. In bijvoorbeeld Den Haag zijn er vele woningen waarvoor een vergunning voor een dakopbouw makkelijk te verkrijgen is.

Door onze kennis en kunde kunnen wij op maat een dakopbouw realiseren. Mogelijkheden als een dakterras, openslaande deuren, dakkapel of andere wensen zijn bij ons bekend terrein. Wij houden rekening met het stadsgezicht en kijken naar de reeds gerealiseerde dakopbouwen.

Alle projecten worden op maat in onze eigen werkplaats gerealiseerd.

Prefab-aanbouw laten realiseren

Een aanbouw door middel van prefab laten realiseren, laat je over aan de specialisten van YMbouw uit Wateringen. Als specialist hebben wij alle kennis in huis om een prefab-aanbouw op maat te realiseren in Den Haag en andere delen van Zuid-Holland. Wil je een groter huis? Dan is verhuizen niet per se nodig! Je kan er namelijk voor kiezen om je huis te vergroten door een prefab-aanbouw te kopen. Houd er wel rekening mee dat dit vaak ten koste gaat van een stuk van je tuin. Wanneer je dat liever niet wilt, is het nemen van een opbouw een optie. Ontdek hoe ons bedrijf nabij Den Haag, Zuid-Holland een prefab-aanbouw naar wens voor jou kan realiseren.

eind2

Ons team

YMbouw een prefab-aannemer gevestigd in Den Haag.
Ons team bestaat uit ervaren all-round specialisten met een passie voor ambacht. We zijn trots op onze projecten en gaan creatieve uitdaging niet uit de weg.

Advies over vergunningen

 

Wensen op maat

 

Hoogwaardige kwaliteit


Vacature

Ben je op zoek naar een uitdagende en veelzijdige carrière in de prefab bouw? Bij YMbouw krijgen de juiste kandidaten uitstekende kansen. We bieden een goed salarispakket en de mogelijkheid om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Werken bij YMbouw is de kans om jezelf te bewijzen in een solide bouwbedrijf met een uitstekende reputatie.

Wij zijn op zoek naar een allround zzp