Dakopbouw

Een dakopbouw op een plat dak is een veel gekozen oplossing om een huis flink te vergoten. Een prefab dakaanbouw wordt vaak geplaatst op een rijtjeshuis of een appartement met een plat dak. Voor hellende daken is het echter ook mogelijk. Het gaat hier vaak om een dakkapel, maar opbouwen is soms ook mogelijk. Dit zijn te allen tijden maatwerk constructies. Een dakopbouw is hoe dan ook een mooie manier om je huis en de waarde van je huis te vergroten.

Een dakopbouw op plat dak als uitbreiding van je eigen huis

Voor een uitbreiding op je eigen huis als je liever niet wilt verhuizen, is een dakopbouw op een plat dak woning een goede oplossing. Je blijft gewoon in je eigen huis wonen en in jouw buurt, zonder de rompslomp van een verhuizing. Door een prefab dakopbouw ontstaat er ineens meer ruimte in je woning in Rotterdam, die je als zolder of extra slaapkamer kunt inrichten. Een nieuw huis kopen is tenslotte een duurdere optie! Wel moet je rekening houden met het feit dat er vaak een bouwvergunning nodig is voor een dakopbouw op plat dak met een prefab constructie.


13
15

Advies op maat bij een prefab dakopbouw

Wij van YM Bouw uit Wateringen adviseren jou graag over de verschillende opties voor een prefab dakaanbouw. Wil je alleen een prefab dakopbouw voor je woning in Rotterdam of een opbouw met balkon? Wat voor soort kamer moet het worden? Een extra slaapkamer, een zolder voor extra bergruimte of kantoor aan huis? Alles is mogelijk bij dé prefab-specialist! Wij staan achter hoge kwaliteit. Je hebt jaren geen omkijken naar de dakopbouw op plat dak.


De voordelen van een prefab dak opbouw

Deze vorm van dakopbouw op een plat dak wordt steeds meer gebruikt. De houten constructie van de prefab dakaanbouw is van hoge kwaliteit en is een stuk hoger dan traditioneel bouwen. Bovendien is de doorlooptijd van de verbouwing een stuk korter. Een prefab dakopbouw is licht dus zijn er vaak geen aanpassingen nodig aan de bestaande fundering van je woning in bijvoorbeeld Rotterdam of Den Haag. Ook zal de waarde van je huis stijgen door de extra vierkante meters en het grotere uiterlijk van je huis. Het mooie van prefab dakopbouw op een plat dak is dat hij compleet met glas en elektra geleverd kan worden. De installatie gaat vele malen sneller dan alle andere mogelijkheden. Bijkomend voordeel is dat je nooit voor verrassingen komt te staan, omdat prefab dakopbouwen een vaste prijs hebben.

 

Vraag een offerte aan

Je vraagt je misschien af wat een dakopbouw op plat dak gaat kosten. Helaas hebben wij hier geen vaste tarieven voor en geldt er voor elke prefab dakopbouw een maatwerk offerte. De kosten van een prefab dakopbouw zijn afhankelijk van jouw wensen en het ontwerp van je woning. Zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden voor uitbreiding van je woning. Neem gerust contact op voor een gesprek waarin we je de mogelijkheden van een prefab houten dakopbouw kunnen laten zien. Hiervoor kun je een e-mail sturen naar info@YMbouw.nl of bel naar +31 (0)6 30 419 000.

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.