Houten prefab constructie laten bouwen in Den Haag

  • ✓ Prefab bouw op maat
  • ✓ Kleine en grote projecten
  • ✓ Flexibel vakmanschap

 

Ben je op zoek naar een ervaren partij die met de prefab-methode een houten constructie kan maken in Den Haag? YMbouw uit Wateringen is dé expert op het gebied van prefab. Wij gebruiken deze methode voor onder meer een aanbouw, dakopbouw, tuinhuis, chalet en nog veel meer! Ook als je woonachtig bent in de omgeving van Westland zorgen wij voor een houten prefab constructie van hoogwaardige kwaliteit.


13
15

Wij gebruiken de prefab-methode voor een houten constructie in Den Haag en Westland

Voor de bouw met prefab zijn er verschillende mogelijkheden. Een van deze mogelijkheden is het maken van een houten prefab constructie voor particulieren en bedrijven in onder meer Den Haag of Westland. Deze constructie is toe te passen op een houten prefab dakopbouw. Het is zelf mogelijk om deze dakaanbouw op een plat dak te monteren. Daarnaast bieden we ook verschillende mogelijkheden voor bedrijven. Hierbij kun je denken aan het bouwen van een constructie voor kiosken en snackcorners. Ontdek welk bouwwerk aan jouw wensen en eisen voldoet of neem contact met ons op voor advies.


Ontdek alle mogelijkheden

Heb je interesse om een houten prefab constructie te laten produceren als aanbouw van je woning in Den Haag of Westland? Als prefab-specialist adviseren je graag. Bekijk onze uitgevoerde projecten of neem contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken. Je kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)6 30 419 000, stuur een e-mail naar info@YMbouw.nl of vul het contactformulier in.

dakwerk

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.