Meer licht, meer leefruimte

Prefab dakopbouw

Extra ruimte op uw bestaande woning

Een van de meest populaire verbouwingen in de stad is een dakopbouw. Met een dakopbouw creƫer je meer leefruimte op je bestaande woning. Prefab dakopbouw is de meest gekozen vorm, omdat dit veruit het snelste en makkelijkste is. De indeling kan je zelf bepalen net als de afwerking.

Prefab dakopbouw

De Mogelijkheden

Een prefab dakopbouw wordt vaak geplaatst op een rijtjeshuis of een appartement met een plat dak. Een dakopbouw is hoe dan ook een mooie manier om je huis en de waarde van je huis te vergroten.

De vorm van dakopbouw op een plat dak is verschillend. De houten constructie van de prefab dakaanbouw is van hoge kwaliteit en is een stuk hoger dan traditioneel bouwen. Bovendien is de doorlooptijd van de verbouwing een stuk korter.

Het mooie van prefab dakopbouw op een plat dak is dat hij compleet geleverd kan worden. De installatie gaat vele malen sneller dan alle andere mogelijkheden. Alle onderdelen worden vooraf in onze werkplaats vervaardigd.

Prefab dakopbouw

Onze werkwijze

Een verbouwing begint altijd met een goed gesprek.
Wat zijn de mogelijkheden en belangrijker nog; wat zijn de wensen. Transparante communicatie over kosten, maakbaarheid en planning zijn vanzelfsprekend en dragen bij aan een beter resultaat. YMBouw bouwt samen met de opdrachtgever.
Wij adviseren en delen onze kennis.

Advies over vergunningen

 

Wensen op maat

 

Hoogwaardige kwaliteit
maatwerk2
Prefab Maatwerk

In onze werkplaats worden alle projecten op maat gemaakt.

advies
Advies en begeleiding

Ieder huis is anders en benodigd andere afmetingen. Ons advies is op maat en begeleiding resultaatgericht.

afwerking
Afwerking

De keuze voor hoogwaardige materialen zijn vanzelfsprekend maar ook een vereiste.

De kosten van een prefab dakopbouw zijn afhankelijk van jouw wensen en het ontwerp van je woning. Een goed gesprek over de mogelijkheden en wensen moeten een duidelijk beeld vormen. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met ons.
Hiervoor kun je een e-mail sturen naar info@ymbouw.nl
of bel naar +31 (0)6 30 419 000.

Heb je interesse om prefab-bouw op maat te laten realiseren door ons bedrijf? Ontdek dan onze verschillende mogelijkheden. Het is ook mogelijk om alleen prefab-gevelelementen te laten plaatsen. Voor vragen over het kopen van een prefab-aanbouw naar wens, als je meer informatie wilt ontvangen over exclusieve houtbouw of onze andere mogelijkheden omtrent maatwerk in de prefab-bouw op maat, neem je contact met ons op.

Wil je prefab-bouw op maat kopen? Voor een verbouwing, zoals het plaatsen van een dakopbouw op plat dak is vaak wel een bouwvergunning nodig. Wij kunnen zelf de vergunningen niet voor je regelen, maar wij kunnen je wel adviseren bij de aanvraag van een vergunning. Daarnaast adviseren onze bouwspecialisten je graag alvorens je besluit tot het realiseren van een prefab-aanbouw naar wens. Zo weet je dat je prefab-aanbouw die je op maat gaat kopen jarenlang meegaat.