Werkwijze

Prefab, maar dan maatwerk

Wij maken al jouw wensen op maat in onze werkplaats. Daar werken wij met een hoogwaardige kwaliteit hout. Wij werken niet met kunststof. Wanneer jouw project klaar is, maken we een afspraak met je om deze op locatie bij je af te leveren en te plaatsen. Dat is vergelijkbaar met een Prefab oplossing, maar dan wel op maat gemaakt.

Voordeel van deze Prefab oplossing is dat jouw project binnen één dag te plaatsen is. Zo heb je weinig overlast en rommel van de verbouwing. Op deze manier ben je ook minder afhankelijk van de weersvoorspellingen. En je kunt direct genieten van het resultaat.

Vergunningen

Wie gaat verbouwen heeft vaak een vergunning nodig. Wij kunnen zelf geen vergunning voor je aanvragen bij de gemeente, maar wij kunnen je hier uiteraard wel in adviseren. We kunnen je informeren over welke vergunningen je nodig hebt en bij welk loket je bij jouw gemeente moet zijn om deze te regelen.

Voor de meeste verbouwingen kom je terecht bij het Omgevingsloket. Op deze website (https://www.omgevingsloket.nl/) kun je onder andere een vergunningscheck doen om te zien welke vergunning(en) je nodig hebt. Dit geldt zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Ook vind je hier een overzicht van de kosten die bij het aanvragen van een vergunning komen kijken.

Advies en begeleiding

Wil je gaan verbouwen maar weet je niet precies wat je wilt? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Natuurlijk houden wij daarbij rekening met al jouw wensen. Het gaat tenslotte om jouw woongeluk!

Je kunt rechtstreeks contact met ons opnemen of via een architect. In beide gevallen blijven we jou op de hoogte houden van de vorderingen. We begeleiden je als het ware door het hele project heen. Op die manier behoud jij de regie en is het eindresultaat helemaal naar jouw wens.

Afwerking

Wij werken uitsluitend met hout van hoogwaardige kwaliteit. Je kan ervoor kiezen alleen het framewerk te bestellen bij ons, of het product volledig afgewerkt bij jou te laten leveren. Dit houdt in dat jouw product helemaal af wordt geleverd. Dus ook geverfd en bepleisterd.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met je!