Poolhouse kopen

  • Prefab bouw op maat
  • Kleine en grote projecten
  • Flexibel vakmanschap

 

In de tuin bij het zwembad genieten door een poolhouse te kopen. Dat is mogelijk door de expertise van YMbouw Wateringen, nabij Den Haag. Als allround timmer-, renovatie- en onderhoudsbedrijf kunnen we jou helpen om voor jouw woning in Den Haag een poolhouse te bouwen. Lees verder om te ontdekken hoe wij te werk gaan.


13
15

Een poolhouse kopen voor bij het zwembad

Als prefab-aannemer bieden wij verschillende buitenverblijven aan. Het bouwen van een poolhouse voor je woning in Den Haag is daar een voorbeeld van. Door een poolhouse te kopen creëer je een heerlijke plek bij het zwembad, waar je overdag kunt genieten van de zon en in de avond uitrust met een heerlijk drankje. Naast het laten bouwen van een poolhouse bij ons bedrijf nabij Den haag bieden wij ook andere verblijven aan voor buiten. Je kunt onder meer een tuinhuis/chalet laten bouwen door onze specialisten. Ideaal als je een plek wilt hebben voor een extra slaapkamer, opberghok of misschien wel een atelier. Ontdek welke variant van luxe tuinbouw bij jou past.


Vraag direct een offerte aan

Heb je interesse om een poolhouse te laten bouwen door ons bedrijf nabij Den Haag? Of wil je graag meer informatie over het kopen van een poolhouse? Neem dan contact met ons op over het bouwen met prefab. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@YMbouw.nl of bel naar +31 (0)6 30 419 000. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Naast het bouwen van diverse buitenverblijven kun je bij ons ook terecht voor het realiseren van een prefab aanbouw.

dakwerk

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.