YMbouw voor timmerwerk, renovatie, onderhoud en meer

Na veel leerzame ervaringen te hebben opgedaan bij een aannemer, richtte ik enkele jaren geleden YMbouw op. Met mijn eigen vakmanschap als timmerman en een gedegen HBO-aannemersopleiding als basis heb ik inmiddels een team van vaste en flexibele vakmensen om mij heen verzameld.

Samen vormen wij het allround timmer-, renovatie- en onderhoudsbedrijf YMbouw, gevestigd in Den Haag en werkzaam in heel Zuid-Holland. Wij staan voor u klaar om u met uw grote en kleine bouwprojecten verder te helpen.

Lees meer over onze diensten.

Contact opnemen

Timmerwerk in een woonkamer,

op maat maken van de kasten

Ik kom graag bij u langs

om uw ideeën, wensen en mogelijkheden te bespreken en de situatie te beoordelen. Met onze creatieve ideeën geven wij u verrassende nieuwe inzichten voor uw woning of (bedrijfs)pand.

Op korte termijn komen wij met een transparante prijsopgave, zodat u snel weet waaraan u toe bent. Vervolgens gaan wij graag voor u aan de slag om uw ideeën te realiseren, waarbij wij de overlast zoveel mogelijk beperken. U heeft altijd met één aanspreekpunt te maken, dat is wel zo duidelijk. En natuurlijk geven wij garantie op ons werk.

Wij zijn YMbouw, voor timmerwerk, renovatie, onderhoud en meer. Met groot verantwoordelijkheidsgevoel en altijd gericht op kwaliteit.

Yoeri Mulder

Contact opnemen