Diensten die wij aanbieden

U kunt voor al uw werkzaamheden aan uw woning of (bedrijfs)pand bij ons terecht. YMbouw is namelijk een allround timmer-, renovatie- en onderhoudsbedrijf. Wij staan open voor elke uitdaging, klein of groot, en leveren altijd kwaliteit.

Timmerwerk

Wat u voor ogen heeft, kunnen wij voor u maken. Met onze creatieve instelling en ons vakmanschap komen wij ook zelf met idee├źn om uw pand te voorzien van praktisch en mooi timmerwerk.
Lees meer

Renovatie

Renovatie van uw woning of (bedrijfs)pand is een ingrijpend project. Vaak weet u niet waaraan u moet beginnen. Wij nemen deze zorg graag volledig uit handen. Met een planmatige aanpak naar een topresultaat.
Lees meer

Onderhoud

In uw woning of (bedrijfs)pand brengt u de nodige tijd door. Dan wilt u wel een prettige, sfeervolle omgeving. Goed onderhoud draagt bij aan uw woon- en werkcomfort en kan u veel geld besparen!
Lees meer

Schilderwerk

Mooi schilderwerk is een lust voor het oog. U bent op zoek naar kwaliteit tegen een betaalbare prijs. En natuurlijk wilt u zo min mogelijk overlast. Onze schilders zijn vakmensen, met zorg voor u en uw pand.
Lees meer

Elektra

Defecte elektra of noodzakelijke uitbreiding vragen direct om maatregelen. Onze elektriciens lossen de storingen snel voor u op en leggen de elektra binnen of buiten graag voor u aan. Kwaliteit en energiebesparing voorop!
Lees meer

Stucwerk

Onze stucadoors werken met veel vak- en materiaalkennis. U bent zeker van strak gestucte wanden met scherpe hoeknaalden, als ondergrond of sierlijk eindresultaat. Zowel nieuwbouw, restauratie van beschadigingen of renovatie van monumentale gevels.
Lees meer

Tegelwerk

Met tegelwerk geeft u sfeer aan uw badkamer of keuken. In bedrijfsruimten of laboratoria hebben tegels vooral een praktische functie. Wij adviseren u graag over de juiste tegelkeuze en zorgen voor kwaliteit en symmetrie.
Lees meer

YM Totaal

Als allround timmer-, renovatie- en onderhoudsbedrijf nemen wij uw hele project graag uit handen. Van idee, uitwerking en uitvoering tot nazorg en onderhoud. Met creativiteit, vakmanschap en service zorgen wij voor het beste totaalresultaat.
Lees meer
'Graag nemen wij uw grote of kleine project uit handen. Met groot verantwoordelijkheidsgevoel en altijd gericht op kwaliteit.'