Aanbouw

Aanbouw

Wil je een groter huis? Misschien is verhuizen niet eens nodig! Je kan er namelijk voor kiezen om met een aanbouw je huis te vergroten. Houd er wel rekening mee dat dit vaak ten koste gaat van een stuk van je tuin. Wanneer je dat liever niet wilt, is het nemen van een opbouw een optie.

Een aanbouw zorgt voor meer ruimtelijkheid in je woning. Meer ruimte voor je meubels en meer ruimte om te leven. Wij maken de aanbouw helemaal naar jouw wens en op maat in onze werkplaats. Deze plaatsen wij als geheel bij jou thuis, zoals dat zou gebeuren met een Prefab aanbouw. Wij plaatsen en installeren vervolgens de aanbouw in één dag. Weinig rommel, je hoeft geen rekening te houden met de weersomstandigheden en weinig mensen over de vloer. Ideaal dus!

De bouwspecialisten van YM Bouw nemen graag de opties met je door. Wij werken met hout van hoge kwaliteit. Je hebt er jaren geen omkijken naar.

Voor een verbouwing zoals het plaatsen van een opbouw is vaak wel een bouwvergunning nodig. Wij kunnen zelf de vergunningen niet voor je regelen, maar wij kunnen je hier wel in adviseren.